SRH-Coachdag 15 mei 2025 - Antwerpen  (Z25C2)

Gratis

Inschrijven

Mogelijk t/m 10 april 2025,
tenzij eerder vol

Inclusief lunch
Docenten uit de praktijk
Gemiddelde beoordeling 8,5
CEDEO- / CRKBO-erkend
Mail mij bij nieuwe datumVoeg toe aan wensenlijst
Hoe hou je als gecertificeerd SRH Coach je kennis en vaardigheden op peil? Kom naar de gratis SRH Coachdag in jouw regio! Na afloop ken je de meest actuele ontwikkelingen rondom SRH en heb je je vaardigheden eigengemaakt om deze methodiek verder te implementeren binnen jouw organisatie. Je deelname levert je bovendien drie punten op voor het behoud van je registratie.
 
  • Inhoud

    Dit ‘schooljaar’ worden de coachdagen verzorgd door Jeannet Achterstraat en Janneke Kools, beiden werkzaam als SRH-Coach en SRH-Docent voor de Dimence Groep.

    Werken met naasten en familie, dat doen we toch al?

     
    Hoewel het samenwerken met naasten en familie een belangrijk aspect is binnen het herstelgericht werken, stuiten we in de praktijk nog wel eens op uitdagingen. Het werken in en met de omgeving is juist nu met alle uitdagingen in de zorg zo belangrijk.
    In deze coachdag gaan we aan de slag met ervaringsgerichte oefeningen om te ontdekken waar de kansen en mogelijkheden liggen in de samenwerking. Wanneer is het lastig en hoe kunnen we zorgen voor meer verbinding? Wat vraagt dit van jou als coach, wat hebben we hierin nodig?
    We gaan op zoek naar mooie initiatieven rondom het samenwerken met naasten en familie die er al in organisaties zijn, zodat er veel uitgewisseld kan worden. Aan het einde van de dag hopen we dat je weer geïnspireerd bent om aan de slag te gaan/blijven in het samenwerken met naaste, familie en de omgeving zodat je binnen je rol van coach collega’s kunt meenemen en ondersteunen in deze samenwerking.

    Onderdeel van:
  • Datum

    Datum

    Donderdag 15 mei 2025 van 9.30-16.30 uur

    Locatie

    Van der Valk Hotel Antwerpen
  • Accreditatie
  • Doelgroep
  • Docenten
    Jeannet Achterstraat

    Hoofdopleider: Jeannet Achterstraat

    Jeannet Achterstraat is Teamleider Bedrijfsvoering bij Dimence te Deventer. Daarnaast is zij 1 van de 2 SRH docenten binnen Dimence en verzorgt ze er de SRH-basistrainingen, de SRH Blended en de SRH individuele leerlijn. Tevens verzorgt zij  trainingen voor de RINO-groep bij andere GGZ-aanbieders en is zij coördinerend docent bij de SRH-coach opleiding.  Zij heeft een internationaal netwerk opgebouwd rondom SRH (CARe network) en dan met name met de collega's uit Tsjechië. Op dit moment werkt ze mee aan een trainingsprogramma wat wordt ontwikkeld om ook collega's uit diverse andere Europese landen kennis te kunnen laten maken met het gedachtegoed van de SRH en het herstelgericht werken.Lees meer
    Janneke Kools

    Janneke Kools

    Janneke Kools was voorheen werkzaam als senior psychiatrisch verpleegkundige binnen Dimence en nu actief SRH Coach en SRH Docent binnen divisie herstelgerichte zorg Dimence. Zij richt zich op de implementatie van SRH en het werken met ervaringen en talenten op allerlei niveaus binnen de organisatie Dimence Groep. Daarnaast sinds 2019 lid van het Kernteam SRH binnen de RINO Groep.Lees meer
    Jacquelin Zents

    Jacquelin Zents

    Jacquelin Zents is Hoofdopleider SRH en Strengths. Zij adviseert en helpt organisaties met het implementeren en borgen van SRH. Zij traint professionals en teams in de geeste­lijke gezond­heids­zorg, VGZ en maat­schappe­lijke opvang en zij leidt coaches en docenten op. Ze is eindverantwoordelijke voor de kwaliteit van onze SRH cursussen en opleidingen.Lees meer
  • Reviews

Waarin wil jij jezelf verder ontwikkelen?

Toon meerToon minder