Workshop Liberman boostersessies  (IC186)

Inschrijven is niet meer mogelijk

Gemiddelde beoordeling > 8
Topdocenten uit de praktijk
CEDEO- / CRKBO-erkend
Cliënten die Liberman-trainingen hebben gevolgd, help je hun vaardigheden op peil te houden door ze uit te nodigen voor boostersessies. In deze workshop leer je zulke boostersessies op te zetten, te organiseren en uit te voeren. Zo stimuleer je mensen hun vaardigheden te blijven gebruiken of dat opnieuw te gaan doen.
 
  • Inhoud

    In de Liberman trainingen worden cliënten vaardigheden aangeleerd die in principe duurzaam beschikbaar zijn. Echter, uit onderzoek is ook gebleken dat de vaardigheden neigen uit te slijten, zeker als deze niet meer in de dagelijkse praktijk worden gebruikt. Daarom is het goed om hen boostersessies aan te bieden na het volgen van een of meer modules.

    Wat kun je verwachten?

    Deelnemers leren welke onderwerpen uit welke modules aan bod kunnen komen en hoe deze zodanig aan de orde worden gesteld dat de vaardigheden daadwerkelijk in gebruik blijven of weer opnieuw worden toegepast. Deze sessies zijn daarom van belang voor het op lange termijn in stand houden van de aangeleerde vaardigheden bij cliënten.

    Wat leer je?

    Leren boostersessies op te zetten, organiseren en vormgeven voor cliënten die reeds een moduletraining hebben gevolgd.

  • Datum
    Lesdata

    Omvang

    Deze eendaagse cursus wordt incompany uitgevoerd.

    Locatie

    Utrecht
  • Accreditatie
    Accreditatie
  • Doelgroep
    Doelgroep
  • Docenten
    drs. Helma Blankman

    drs. Helma Blankman

    Helma Blankman is hoofdopleider Liberman modules. Van huis uit is zij psychiatrisch verpleegkundige en neerlandica. Helma heeft lange tijd in de ggz gewerkt. Zij is nu werkzaam als beleidsadviseur bij de directie beleids- en bestuursondersteuning van DJI.
    Lees meer
  • Reviews
    Reviews